Στο συμβούλιο του νησιού συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Για δύο παίκτες, μάλιστα, αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καταπάτησαν τους κανόνες του παιχνιδιού και απομακρύνθηκαν από τα όρια κάτι το οποίο είναι παράνομο.

Θυμίζουμε οι δυο τους συνελήφθησαν από τις κάμερες να βρίσκονται σε τρυφερά τετ α τετ, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σε μια τυχαία καλύβα που ανακάλυψαν στην ζούγκλα.

Ο 36χρονος diving instructor των Διασήμων και η γοητευτική pilates instructor των Μαχητών έπρεπε να δικαιολογήσουν όλα όσα παρακολουθήσαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Βρεθήκαμε με το Μάριο ήταν κάπου στα όρια μεταξύ των δύο καλυβών, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω αλλά ναι συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλον και απλώς είχαμε βρεθεί όταν ήμασταν στην παραλία μία μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Με την σειρά του ο Μάριος Πρίαμος τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν μία παράβαση, δεν πήγα σε κάνα χωριό ή σε καμιά πόλη …ούτε να πάρω φαγητό».

Τότε, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως εκεί βρισκόταν και εκείνος και η Μαριαλένα και ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα πήγαν μαζί τους για παρέα. Η Ασημίνα τότε ευχήθηκε οι πρακτικές της Καρολίνας Καλύβα να μην βλάπτουν τον σύντροφό της καθώς είναι φίλος της.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας με αφορμή την δήλωση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την προσωπική της γνωριμία με τον Μπο.