Με νέο δυναμικό επεισόδιο επέτρεψε το βραδύ της Πέμπτης 4/5 το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σε αυτό οι Μπλε και οι Κόκκινοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που τόσο επιθυμούν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ωστόσο από την ομάδα των «Κόκκινων» κατά την διάρκεια του run του πλάι στον Ηλία Μπόγδανο είχε έναν άσχημο τραυματισμό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και τον άφησε εκτός παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης χτύπησε το πρόσωπό του στα σχοινιά και έσκισε το φρύδι του. Αμέσως ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα με τη σφυρίχτρα του ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος φώναξε την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού. «Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του» περιέγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Ασθενοφόρο ήρθε γρήγορα και μετέφερε τον Τάκη Καραγκούνια στο νοσοκομείο εσπευσμένα ενώ ο ίδιος φώναζε πως πονάει και ο σβέρκος του!

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» αναφώνησε ο τραυματισμένος Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε τον τραυματισμό του Τάκη Καραγκούνια:

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική. Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός για να πάρει την θέση του τραυματισμένου παίκτη του Survivor All Star, στον αγωνιστικό χώρο, ο Σάκης Κατσούλης και να συνεχιστεί η αναμέτρηση.