Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο χθεσινό συμβούλιο συγκέντρωσε τρεις ψήφους και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η ψήφος της Σταυρούλας, κάτι που τον έκανε έξαλλο!

Μιλώντας στις κάμερες της παραγωγής ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως η Σταυρούλα «γλύφει» τους δημοφιλείς παίκτες προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ριαλιτι επιβίωσης.

«Λυπάμαι Σταυρούλα μου λυπάμαι για τη συμπεριφορά σου… Από την Αθήνα κιόλας έχεις επισκεφτεί το μαγαζί του Σάκη τρεις φορές από το story σου φάνηκε. Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των μεγάλων παικτών από τα γραφεία πριν ξεκινήσουμε ακόμα. Δεν μιλάς στο Στάθη… Έχεις απομονώσει τον Στάθη που σε στήριξε τόσο πολύ γιατί θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς από μόνη σου να σταθείς ….πρέπει ή να γλείψεις ή να προδώσεις έτσι θα σταθείς.

Ο κόσμος όμως πέρσι με το που με πρόδωσες την επόμενη εβδομάδα σε απέβαλε. Λυπάμαι που το κάνεις αυτό γιατί σε εκτίμησα λάθος. Όσο καλά σου είχα κάνει πέρσι αυτά δεν εκτίμησες αυτό με πείραξε και παρασύρθηκε από την πρόταση της Ευρυδίκης και συμφώνησες να μου ρίξει και εμένα μία ψήφο» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.