Το πλέον αναμενόμενο επεισόδιο του Survivor ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό είδαμε δύο παίκτες, από την μπλε και από την κόκκινη ομάδα, να έχουν έρθει πολύ κοντά δίχως να έχουν υπολογίσει τα «μάτια» του ριάλιτι επιβίσης στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Ο 36χρονος diving instructor των Διασήμων και η γοητευτική pilates instructor των Μαχητών βρέθηκαν, απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπαικτών τους, στη ζούγκλα και συγκεκριμένα σε μια καλύβα που βρήκαν τυχαία στον δρόμο τους. Τα πλάνα μάλιστα που ήρθαν στη μικρή μας οθόνη ήταν ιδιαιτέρως πικάντικα καθώς έδειχναν τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να φιλιούνται και βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Μάλιστα, οι δυο τους φάνηκε να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν τη λήψη από την κάμερα και η παίκτρια κατευθείαν κρύβεται!

Τότε είναι που η παίκτρια της μπλε ομάδας σηκώθηκε και απομακρύνθηκε, άρον άρον, από τα πόδια του παίκτη της κόκκινης ομάδας ενώ εκείνος έδειξε έντονη την ανησυχία στο βλέμμα του όσο κοιτούσε προς το μέρος της κάμερας.

Δείτε όσα είπαν οι παίκτες για Μάριο – Καρολίνα:

«Βλέπω δυο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά, να εξαφανίζονται για ώρες μέσα στη ζούγκλα. Δεν ξέρω τι στήνεται, τι μαγειρεύται, τι οργανώνεται αλλά εύχομαι να στρώσει στην πορεία. Εύχομαι με την βοήθεια του κόσμου να στρώσει όλο αυτό στην πορεία γιατί δεν μπορεί να παραποιηθεί ένα Survivor με τη σοβαρότητα που έχει. Δεν πεινάμε τζάμπα εδώ ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε. Δεν πρωταγωνιστούμε σε κάτι τέτοιο, πρωταγωνιστούμε στο δυσκολότερο παιχνίδι του κόσμου που πρέπει να είναι ατόφια και απόλυτα δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star στο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Στο συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε για την συμπεριφορά αυτή της Καρολίνας: «Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο».

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας.