Κάποια πλάνα που προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor All Star παραξένεψαν τόσο τους τηλεθεατές, καθώς και τους χρήστες τους Twitter.

Συγκεκριμένα, κάποιοι παίκτες από την ομάδα των Μπλε φεύγουν κρυφά το βράδυ από την καλύβα και πάνε στο δάσος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αυτή η κίνηση βεβαίως δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα όσα έχουν δει.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι… Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.