Ο Σάκης Κατσούλης δεν περνά καλά φέτος στο Survivor All Star μιας και που η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα, ο Σάκης θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα αν τεικά αυτό συμβεί, θα φύγει και η ίδια.

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.

Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παρουσία τους στο Survivor.