Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Βreakfast @Star».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στο πόδι του πριν μερικά χρόνια με αποτέλεσμα σήμερα να έχει ένα πρόσθετο μέλος και στις σκέψεις που έχει κάνει για το μέλλον.

«Όσον αφορά το κομμάτι του πατέρα του, που είπε ότι δε φοβάται τον θάνατο αλλά να μη μείνει κατάκοιτος…να το πάρω και να το κάνω λίγο δικό μου: είναι καλύτερο να “φεύγεις” όταν σταματάς να μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το καταλαβαίνω πως το λέει. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω. Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω», περιγράφει ο παρουσιαστής.

«Εκεί είχα πει κι εγώ ότι αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω», εξομολογείται με απόλυτη ειλικρίνεια ο Ετεοκλής Παύλου.

Κλείνοντας το θέμα, ο Ετεοκλής Παύλου παραδέχεται:

«Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου. Αυτές είναι σκέψεις που οποιοσδήποτε έχει ζήσει κάτι σε πολύ κοντινό του πρόσωπο ή έχει κάποια μορφή αναπηρίας και του έχει δημιουργήσει μία φοβία ότι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο. Τις έχω κι εγώ, τον καταλαβαίνω, και εύχομαι να βρω τη δύναμη κάποια στιγμή να τις αποβάλλω».