Στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef οι παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τους τρεις κριτές προκείμενου να μάθουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Την ώρα που ο κριτές σχολίαζαν το πιάτο που επιμελήθηκε ο Μότο Μότο στην κόκκινη ομάδα, ο παίκτης ξεκίνησε να γελάει. Τότε όπως ήταν φυσικό οι κριτές τον ρώτησαν γιατί γελάει και αμέσως μετά ξεκίνησε ένας καβγάς με τον Γιώργο Πορφύρη.

«Γελάω γιατί τόση ώρα έχω ακούσει ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, το ένα και το άλλος, στο τέλος όμως ήρθε ο Πορφύρης και με διόρθωσε. Είχαμε μια διαφωνία στο θέμα γιούζου, γιατί δεν είχαμε ούτε λάιμ ούτε λεμόνι και έλεγε ότι χρειαζόταν οξύτητα η σάλτσα αυτή. Εγώ του έλεγα του Πορφύρη ότι είναι γιούζου, πάρα πολύ έντονο, “όχι, βάλε” μου έλεγε και το ίδιο μου είπε και η Μαρία. Γι’ αυτό γελάω», είπε ο Μότο Μότο.

«Μότο, αυτή η σάλτσα φτιάχνεται σε πέντε λεπτά και εσύ έκανες δυο ώρες να τη φτιάξεις. Tην είχες ξεκινήσει λάθος. Κατ’ αρχήν μην τρελαίνεσαι, δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησες από την αρχή λάθος και από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε για να φτάσει τουλάχιστον σε ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό» απάντησε ο Γιώργος Πορφύρης.

«Η πρώτη σάλτσα που έφτιαξε ο Μότο ήταν… δεν προσδιορίζεται και δεν καταλάβαινες τι έτρωγες. Ήταν κάτι άγευστο, χωρίς οξύτητες, χωρίς γεύση. Μετά από λίγο ξαναπάω εκεί και δεν είχε κάνει τίποτα. Ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έδωσε και πριν να δοκιμάσω. Του είπα να μην ξαναβάλει Γιούζου γιατί είναι και ψευτράκος. Του είπα να βάλει ξύδι. Λέω, «άσε το Γιούζου και βάλε ξύδι». Είναι ψεύτης παθολογικός, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Δεν μπορώ όμως να τον κατηγορήσω γιατί ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει», συμπλήρωσε στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef: