Ο Τάσος Σοφρωνίου μετά το τέλος του GNTM 5 και πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για να επιστρέψει στο Παρίσι, όπου είναι η βάση του, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε στη Λιλή Πυράκη για την εμπειρία του ως κριτής στο ριάλιτι μόδας του Star.

«Έζησα κάποιες πολύ δυνατές συγκινήσεις. Έζησα και κάποιες δυσκολίες. Αυτό που μου έζησα και μου φάνηκε παράλογο ήταν η εμμονή με την τοξικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του λόγου τους και ηγούνται προγραμμάτων και σκέφτονται πως θα γίνουν πιο τοξικοί για να κάνουν νούμερα, είναι… δε θέλω να πω τη λέξη… Αν είσαι έξυπνος, να με θάψεις έξυπνα. Το να κάνεις την κουτσομπόλα της γειτονιάς… Μιλάω για τους επαγγελματίες, ως επαγγελματίες θεωρώ ότι έχουμε μια ευθύνη, όταν αυτή η ευθύνη φεύγει και γίνεται τοξικότητα μόνο και μόνο γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να υπογράψεις καλύτερο συμβόλαιο μελλοντικά, συνυπεύθυνοι σε αυτό είναι αυτοί που υπογράφουν τα συμβόλαια αυτών των ανθρώπων» είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τους άλλους δυο κριτές αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Τάσος Σοφρωνίου ανέφερε: «Με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα δεν έχω λόγια, ήταν ευλογία και ήταν και ένας λόγος που είπα ναι. Όσον αφορά τους guest, όταν καλείς έναν άνθρωπο σπίτι σου να φάει το φάει από το φαγητό σου και να περάσει καλά μαζί σου, και να σου δώσει και λίγη από τη γνώση και εμπειρία του, φυσικά ήταν όλα πολύ οκ».