Μετά από περίπου δυο μήνες απουσίας, λόγω του Μουντιάλ και των γιορτών το The 2Night Show επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας. Αυτή η πρώτη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκρυβε μία πρωτοτυπία, αφού ήταν live για 30 λεπτά, με στόχο να μοιράσει δώρα.

«Καλώς ήρθατε. Live για λίγο. Δυστυχώς αυτή η εκπομπή δεν μπορεί να είναι live κάθε βράδυ, αλλά σας έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα. Υπήρξε αυτό το δίμηνο που δεν τα λέγαμε λόγω του Μουντιάλ και θέλαμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα που μπορούμε. Σε μια εποχή που είναι πάρα πολύ δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά.

Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό από μια απλή κουβέντα μέχρι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πολύ να έχω μια τηλεόραση και να κάνω ζάπινγκ, αλλά γίνεται χαμός. Εμείς θα παραμείνουμε σε αυτό το δικό μας στυλ που το κάνουμε με πολλή αγάπη» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και μετά συνέχισε για τα δώρα της εκπομπής: «Με το που παίρνετε τηλέφωνο, σας παίρνουμε εμείς πίσω. Έχω να το κάνω εγώ αυτό πόσα χρόνια με το πρωινό. Βέβαια παίρναμε τηλέφωνα εκεί εγώ με τον Νίκο Μουτσινά τις περισσότερες φορές.»