Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων, μεταξύ αυτών για την υπόθεση Γεωργούλη, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το Maestro δεν ήταν κάτι που την εντυπωσίασε.

«Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. Εγώ είμαι καχύποπτη. Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που τον κυνηγούσαν όλες. Αν μου λέγατε για μια γκομενάρα, θα έλεγα εντάξει το παλικάρι θόλωσε. Εδώ δεν έχει θόλωσε, είναι μια ασήμαντη», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά Maestro, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: «Είδα το Maestro αλλά δεν “έπεσα ξερή”, δεν είπα “μην χάσω τη συνέχεια”. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω την συνέχεια. Δεν φταίω εγώ, εγώ είμαι θεατής.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Αλέξης Γεωργούλης, είχε μιλήσει στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «οι καταγγελίες και το #MeToo υπήρχαν σαν γεγονότα και παλιότερα, τώρα όμως βρήκαν ένα τρόπο να βγουν προς τα έξω ώστε να αντιδράσει η κοινωνία».

«Δεν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Είναι θέμα εξουσίας. Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι ωραίο παιδί ή όχι. Αρνήθηκα προτάσεις. Πιστεύω ότι πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ελπίζω να μη σταματήσει όλο αυτό. Πρότεινα στο Ευρωκοινοβούλιο να υπάρχει ένα πρωτόκολλο για το πώς ένα σκηνοθέτης, ένας καθηγητής, ή ένας προπονητής πρέπει να διδάσκουν. Δεν είναι μόνο οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, υπάρχουν και άλλες», είχε αναφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης.