Η Τζένη Μπαλατσινού το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 βρέθηκε στον Πειραιά και παρακολούθησε από κοντά την ξεχωριστή επίδειξη μόδας της Zeus + Δione.

Η Zeus + Δione παρουσίασε την Resort 24 collection, με φόντο το πλωτό μουσείο Hellas Liberty στο λιμάνι του Πειραιά και το παρών έδωσαν μερικοί από τους πιο στιλάτους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz, αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην τηλεόραση. Όπως τόνισε η ίδια, έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από εδώ και στο εξής.

«Δεν υπάρχει η προοπτική να επιστρέψω στην τηλεόραση στο μέλλον. Ούτε σε ένα κόνσεπτ που θα είναι πάνω μου. Νομίζω ότι έκανα ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πέρασα πολύ όμορφα. Τώρα, ο δρόμος είναι για τους νέους ανθρώπους. Εγώ έχω να κάνω άλλα πράγματα, πιο ωραία, για μένα πιο ωραία», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση για το Shopping Star, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Η συζήτηση για το Shopping Star είχε γίνει πολύ παλιά, πριν τη Βίκυ Καγιά. Οπότε, τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση».