Ο σκηνοθέτης του «Πενήντα-Πενήντα», Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς, αφού θα προβληθεί το καλοκαίρι μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Θεωρώ ότι είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην ζωή του την προσωπική. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανένας μας δεν χάρηκε που συνέβη. Ειδικά εμείς που έχουμε δουλέψει με αυτόν τον άνθρωπο, ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί.

Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά δεν έχει σχέση με την δουλειά την συγκεκριμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχος κι ήταν εξαιρετικός συνεργάτης σε αυτήν την δουλειά… Τον ξέρω πολλά χρόνια, από παλιά. Δεν χαίρεται κανείς με αυτήν την διαδρομή. Μετά το “50-50” δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο που δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Φαίνεται ότι κάτι δεν κούμπωσε και νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει.

Έχει μια εκκρεμότητα με το δικαστήριο, αν τον αθωώσει θα μπορέσει να ξανά ξεκινήσει, αν τα πράγματα έρθουν βαριά και είναι καταδικαστική η απόφαση θα είναι δύσκολα. Από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές κι οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα για αυτήν την περίοδο», ανέφερε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Δείτε όσα δήλωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος.