Ο 16χρονος Victor Vernicos, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Eurovision 2023 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γειά σου».  Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική και ποια είναι η συγγενική του σχέση με την φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου.

«Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω τόσο πολύ να πάω στο Λίβερπουλ. Αγαπούσα τη Eurovision από πάρα πολύ μικρός, το πρώτο τραγούδι που είπα σε Live, είναι τραγούδι που είχε παρουσιαστεί στη Eurovision. Όλα όμως άρχισαν από ένα τραγούδι που έγραψα στα 14 μου και έκανα μόνος μου και την παραγωγή. Ήξερα ότι θέλω να το βγάλω κάπου αυτό το τραγούδι μου γιατί ήταν το αγαπημένο μου από αυτά που είχα γράψει.

Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στη Eurovision; Άρχισα να κάνω μαθήματα πιάνου στα 4 μου, στα 8 άρχισα φωνητική, κιθάρα στα 10, στα 11 έκανα 1 χρόνο μουσική τεχνολογία και από εκεί και μετά άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και να κάνω τις δικές μου παραγωγές.

Ενθουσιάζομαι στη σκέψη που θα ανέβω σε μια τέτοια σκηνή αλλά πάνω στη σκηνή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις… Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα… Τα σχόλια δε με αγχώνουν τόσο. Πάντα όταν γράφω τα τραγούδια μου τα βάζω πρώτα στον πατέρα μου… Και οι δυο γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί… Η Μαρίνα Βερνίκου είναι θεία μου, είναι ξαδέρφη της μητέρας μου», είπε Victor Vernicos.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.