Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη μετά το τέλος του GNTM 5.

Η γνωστή παρουσιάστρια και fashion expert μίλησε για την ψυχολογική πίεση που υπέστη φέτος αλλά και για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Το 2022 ήταν πολύ έντονο. Πιέστηκα πάρα πολύ φέτος όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Ήταν μια περίεργη χρονιά με πολλή τοξικότητα αλλά και επιθετικότητα. Είναι μια τάση της εποχής η τοξικότητα, θέλω να είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει. Η Μπιάνκα και ο Κάρολος είναι όλη μου η ζωή. Όταν είμαι με τα παιδιά και την οικογένειά μου, είμαι μόνο με αυτούς. Δεν υπάρχει δουλειά και τηλέφωνα» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας. Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή» εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.

«Το προτέρημά μου είναι ότι είμαι ψύχραιμη και το μειονέκτημά μου ότι είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν μασάω πια από την τοξικότητα. Δεν μου αρέσουν οι αυλές και δεν έχω αυλές» είπε κλείνοντας.