Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξέρεις πόσο πολύ χρειαζόμουν μια αγκαλιά φέτος;» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά για όλες τις επιθέσεις που δέχτηκε τη φετινή χρονιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και τη σχέση με τα δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του συζύγου της Ηλία Κρασσά.

«Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ ακέραιος, είμαι πολύ σταθερή και αυτό κάποιες φορές δημιουργεί πρόβλημα γιατί οι χαρακτήρες που είναι έτσι, συνήθως είναι αυτοί που ακούνε τα περισσότερα, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή», δήλωσε η Βίκυ Καγιά και ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί το GNTM την επόμενη χρονιά, αλλά ούτε αν η ίδια θα ήθελε να είναι σε αυτό καθώς έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Για την Σοφιά Χατζηπαντελή η Βίκυ Καγιά είπε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν μια δική μου πρόταση για την οποία μάλιστα επέμεινα πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα umfollow… Έχω μιλήσει με την booker της Σοφίας Χατζηπαντελή που με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι εύχεται να μην πήρα στραβά το unfollow της και ότι εύχεται να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Καλά έκανε και με πήρε. Δε ξέρω γιατί με έκανε Unfollow, δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί της, μόνο εκείνη ξέρει, δεν της κρατάω καμία κακία».

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις περί bullying που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολλούς να αφήνουν υπονοούμενα πως εννοούσε εκείνη.

«Γιατί η Ηλιάνα να εννοούσε εμένα; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της. To bullying είναι μια πολύ βαριά λέξη, και εγώ έχω δεχτεί bullying και καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τέτοια ευκολία… Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι η Ηλιάνα το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν έτσι. Δεν είχα αντιλήφθηκα να συνέβαινε κάτι στο GNTM με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε σχολιάζοντας την τηλεοπτική της πορεία: «Το Marketing που χρησιμοποιεί ο καθένας στη δουλειά του έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας να κάνει… Μπορεί να θέλει να κάνει πράγματα που να είναι πιο κοντά στον κόσμο, πιο καθημερινά… Είναι μεγάλο κορίτσι, έχει μια μάνατζερ που τη χειρίζεται πολλά χρόνια και μεταξύ τους αποφασίζουν… Σαν παρουσιάστρια πιστεύω ότι έχει πολλές προοπτικές η Ηλιάνα».

«Από εμένα σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι με την Έλενα Χριστοπούλου… Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι όχι, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι όχι… Καλύτερα να εστιάζουμε σε αυτούς που μας αγαπάνε και μας δίνουν θετική ενέργεια. Με την Έλενα δεν έχω μιλήσει, έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Της είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά και η απάντηση που πήρα είναι ότι “μας είπαν από μέσα ότι εσύ ζήτησες να μας διώξουν από το GNTM”.

Δε μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να γυρίζω σπίτι μου… Από τη στιγμή που το κανάλι ζητάει τη γνώμη μου για κάτι, δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το “κυνήγι μαγισσώ””… Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται… Δεν σνομπάρω τους άλλους ούτε θεωρώ ότι είμαι πάνω από τους άλλους, έχω το στόχο μου και τη ζωή μου, όλα τα άλλα τα κάνω πέρα» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.