Η φιλία που είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί πλέον παρελθόν, μετά από τα όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

Σε δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην πρώην πλέον φίλη της, λέγοντας: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».

Με αφορμή το σόου μόδας στο οποίο πήγε, που είχε να κάνει με νυφικά, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε: «Είμαι έτοιμη να βάλω νυφικό. Το πώς φαντάζομαι την ιδανική πρόταση το ξέρει ο σύντροφος που έχω στη ζωή μου γιατί το είχα πει στην καλύβα όταν συζητούσαμε περί γάμου. Μου λείπει πάρα πολύ ο Σπύρος».

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε: «Την Ελευθερία θα την αντιμετώπιζα όπως την αντιμετώπισε και ο ίδιος ο Σπύρος που όταν μπήκε μέσα η Ελευθερία την προστάτευσε και την υπερασπίστηκε σε αυτό που της έκανε ο Μάριος».

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου
Από τη δική της πλευρά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει πρόσφατα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου:

«Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε, αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη».