Τεταμένο είναι το κλίμα στο Survivor, το οποίο σιγά σιγά οδεύει στην ολοκλήρωσή του και στην ανάδειξη του φετινού νικητή. Οι συνθήκες διαβίωσης, οι κακουχίες κι η εξάντληση έχει φέρει τους παίκτες στα όριά τους με τις εντάσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στα όρια της φαίνεται πως έχει φτάσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor all Star. Στο επεισόδιο της Δευτέρας του ριάλιτι επιβίωσης η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα λύγισε για ακόμα μια φορά.

«Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει ωραία να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά, πάλι θα μου έρθει, το κοιτώ και παίρνω θάρρος.

Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το Survivor. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor all Star: