Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για το GNTM που την φετινή σεζόν απήλαυσε από το σπίτι ενώ παραδέχθηκε πως θα σκεφτόταν μια πρόταση επιστροφής σε αυτό!

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Φέτος το έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM από το σπίτι, μια άλλη ιστορία. Δεν έχεις κανένα βάρος, δεν έχεις κανένα άγχος, είσαι κανονικός τηλεθεατής και το ευχαριστιέσαι. Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση».

«Η Βίκυ Καγιά είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται τον λόγο της. Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για την Βίκυ; Δηλαδή όταν εκτίθεσαι, κρίνεσαι. Αλλά η Βίκυ είναι η Βίκυ και δεν έχει αλλάξει κάτι», πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στο GNTM, σε μια πρόταση επιστροφής, θα το σκεφτόμουν. Είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Απλώς είναι κάτι που το έχω κάνει και μου αρέσει που κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα και εξελίσσομαι. Ιδανικά θα ήθελα να επιστρέψω λέγοντας τις ειδήσεις! Θέλω να πω τις ειδήσεις! Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις και να μην καταλάβει κανένας τίποτα» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.