Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την στιγμή που είδε το σπίτι της στην Κινέτα να καίγεται.

Η θρυλική ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει, δεν έκλαψε στιγμή για το σπίτι το οποίο ξεκίνησε να φτιάχνει από την αρχή.

«Όταν κάηκε το σπίτι ήμουν τα χαράματα 6-7 μέσα στο σπίτι το καμένο και μπήκαν κάτι φίλοι και κάποιοι ξένοι άνθρωποι ήρθαν να με χαϊδέψουν και περίμεναν να με δουν να κλαίω, δεν έκλαιγα, απλώς κοίταγα μόνο το σπίτι. Πήρα μεγάλη στεναχώρια, αλλά το ξεπέρασα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καμένο, εγώ κοιμάμαι κι από κάτω και σιγά – σιγά κάτι φτιάχνω…», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κλάματα μιλώντας για την βραδιά που έπαιξε στο θέατρο, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του συζύγου της: «Το βράδυ που έχασα τον σύζυγό μου έπαιζα θέατρο. Πήγα (στην παράσταση) και θυμάμαι έκλαιγα και ο Ντίνος μου κρατούσε το χέρι, συγγνώμη… », είπε ξεσπώντας σε κλάματα και συνέχισε: «μου το έσφιγγε τόσο δυνατά που σιγά – σιγά συνήλθα και βγήκα και έπαιξα, μετά τον θάνατο του Ανδρέα», είπε για τον θάνατο του συζύγου της, Ανδρέα Πολίτη.