Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ανακοίνωσαν ότι το δεύτερο παιδί τους θα είναι κοριτσάκι, πολλοί βιαστήκαν να πουν ότι το ζευγάρι θα της δώσει το όνομα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε στην Page Six ότι είναι απίθανο να συμβεί αυτό επειδή το ζευγάρι σκέφτεται ότι θα μπορούσε να αυξήσει το δημόσιο ενδιαφέρον απέναντι στο παιδί του. 

«Είναι σχεδόν απίθανο να ονομάσουν την κόρη τους Diana. Η μεγαλύτερη ανησυχία τους είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα γινόταν μεγαλύτερος στόχος για τα μέσα ενημέρωσης και θα αύξανε σημαντικά το δημόσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του παιδιού», λέει η πηγή. «Ανεξάρτητα από το ότι πιστεύει ο καθένας, ο Harry και η Μeghan δίνουν βάρος στην ιδιωτικότητά τους και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την έντονη πίεση των μέσων που έχουν υποστεί οι ίδιοι».

Επιπλέον, το ζευγάρι ανησυχεί ότι το όνομα «θα ασκούσε υπερβολική πίεση στο παιδί και θα έκανε τα πάντα δύσκολα, ακόμα από την εγγραφή της στο σχολείο μέχρι και το να ταξιδέψει. Και το ζευγάρι θέλει η κόρη του να βρει τον δικό της δρόμο στη ζωή».

Βάσει όλων αυτών, «Θα μπορούσαν να σκεφτούν το Diana ως μεσαίο όνομα, αλλά η πριγκίπισσα Charlotte έχει ήδη τo Diana ως μεσαίο όνομα και ο Ηarry και η Μeghan δεν θέλουν να μπουν σε συγκρίσεις και να φανούν ότι πάνε κόντρα στον William και την Kate, στα μέσα ενημέρωσης και στο παλάτι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!