Από τότε που η Meghan Markle μπήκε στη βασιλική οικογένεια πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να συγκρούεται συνεχώς με την Kate Middleton.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τα πράγματα έφτασαν στο αποκορύφωμα λίγο πριν τον γάμο της Meghan με τον Harry για ένα…καλσόν.

Φίλος της Kate μιλώντας στο Tatler είχε αποκαλύψει: «Ήταν μια καυτή μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Kate, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε. Η Meghan δεν το ήθελε».

Μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν την Kate να ξεσπάει σε κλάματα και τελικά να περνάει της Meghan.
Ωστόσο, σύμφωνα με το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand με τίτλο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, τα δημοσιεύματα περι κλαμάτων είναι «γελοία και ψευδή».

«Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν όπου μπορούσαν, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο με τα παιδιά στις πρόβες. Κανείς δεν έβαλε τα κλάματα», αναφέρεται.
Στο βιβλίο αναφέρεται ακόμα ότι η Meghan ένιωθε απογοητευμένη από την Kate η οποία δεν την πλησίασε και ότι δεν είχαν τίποτα κοινό εκτός από τον τόπο διαμονής τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!