Τις τελευταίες ώρες φήμες ήθελαν τη βάφτιση της 4 μηνών κόρης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry Lilibet – Diana, να προγραμματίζεται για την Καλιφόρνια και όχι την Αγγλία όπως είχε αρχικά ειπωθεί.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Mirror» το ζευγάρι δεν θα βαφτίσει την κόρη του στην Αγγλία αλλά θα κάνει την τελετή στην Καλιφόρνια.

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού ωστόσο, σε μια σπάνια για τα δεδομένα τους κίνηση, σχολίασαν τα δημοσιεύματα τονίζοντας ότι τα σχέδια για τη βάφτιση δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι οι ισχυρισμοί για το που και το πότε θα γίνει είναι «απλά υποθέσεις».

Παρά το γεγονός ότι η απάντηση του ζευγαριού ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει εάν η βάφτιση θα γίνει στην Αμερική ή στην Αγγλία, τα βρετανικά tabloids επέλεξαν να δημοσιεύσουν τις δηλώσεις από πηγές του Παλατιού που ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Lilibet να βαφτιστεί στην Εκκλησία της Αγγλίας.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σκοπεύουν να κάνουν μια τελετή στην Επισκοπική εκκλησία στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ζευγαριού, όμως, υπάρχει ακόμα πιθανότητα η βάφτιση να γίνει κανονικά στην Αγγλία, ενώ όταν τα αποφασιστεί θα υπάρξει ανακοίνωση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!