Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μπορεί να αποκάλυψαν πολλά για τη βασιλική οικογένεια όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν μια αγαπημένη οικογένεια. Μάλιστα, ο λόγος που αποφάσισαν να μιλήσουν δημοσίως, ήταν για να ανοίξουν τον δρόμο για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Κι αυτή η καλή σχέση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, φάνηκε και στην απόφαση της Meghan και του Harry να μην προβληθεί η συνέντευξη σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Φίλιππος έφευγε από τη ζωή.

Ο παππούς του Harry, πρίγκιπας Φίλιππος, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για ένα μήνα και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Gayle King, φίλη της Meghan και της Oprah, το ζευγάρι θα ζητούσε να αναβληθεί η προβολή της συνέντευξης σε περίπτωση που ο Φίλιππος έφευγε από τη ζωή.

Η Meghan και ο Harry είχαν κάνει τη συνέντευξη πριν ο Φίλιππος εισαχθεί στο νοσοκομείο και όπως είπε η King «εάν κάτι συνέβαινε σε εκείνον, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν εκείνη την περίοδο». Ο πρίγκιπας Φίλιππος επέστρεψε ευτυχώς στο Παλάτι μετά από 4 εβδομάδες στο νοσοκομείο και μια επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά.

Σύμφωνα με την King «είχαν προσπαθήσει να βρουν βοήθεια, αλλά τίποτα δεν δούλευε. Ήθελαν να καταλάβουν όλοι γιατί πήραν αυτή την απόφαση και το τι βίωναν και νομίζω το κατάφεραν αυτό. Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους της και του Harry να αποκαλύψουν όλα αυτά. Ήταν μια ‘βόμβα’ για τον κόσμο. Ήταν μια ειλικρινή συζήτηση κι ελπίζω να οδηγήσει σε μια αλλαγή».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!