Η δούκισσα του Sussex δώρισε περίπου 13.000 δολάρια από το The Royal Foundation στο Himmah, ένα κοινοτικό πρόγραμμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που βοηθά με την καταπολέμηση της φτώχειας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Για τη δωρεά «χρησιμοποιήθηκαν» έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις του δημοφιλούς βιβλίου συνταγών της δούκισσας, Together: Our Community Cookbook, το οποίο δημοσίευσε το 2018 για να ωφελήσει το Hubb Community Kitchen.

Η δωρεά της Meghan προορίζεται για τον ανεφοδιασμό της τράπεζας τροφίμων του προγράμματος, καθώς και για την αγορά εξοπλισμού και την παροχή χρημάτων στο Salaam Shalom Kitchen, τη μοναδική κουζίνα μουσουλμάνων και εβραϊκών κοινοτήτων που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Meghan τελικά αποφάσισε να δωρίσει στο Himmah για να «συνεχίσει να μεταμορφώνει ζωές μέσω της δύναμης του μαγειρέματος και του φαγητού».

«Για καιρό πίστευα ότι το όλο πράγμα ήταν φάρσα! Συνέχισαν να μου στέλνουν email και με παίρνουν τηλέφωνο για τη δωρεά λέγοντας ότι ήταν από τη δούκισσα του Sussec και απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω – ήμουν εντελώς σοκαρισμένη και πολύ ταπεινωμένη που γνώριζε η Meghan το πρόγραμμά μας και ήθελε να μας υποστηρίξει», είπε η Sajid Mohammed, διευθύντρια του προγράμματος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!