Πριν από λίγες ώρες αναρτήθηκε στο spotify το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast της Meghan Markle, στο οποίο συνομιλεί με την καλή της φίλη Serena Williams. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους μάλιστα η Meghan Markle αποκάλυψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο ο γιος της, Archie, κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry το Σεπτέμβριο του 2019 στη Νότια Αφρική, όταν ο μικρός Archie ήταν μόλις 4,5 μηνών.

Όπως αποκάλυψε η Meghan Markle, κατά την άφιξή τους στη Νότια Αφρική, άφησαν τον γιο τους στο σπίτι όπου θα διέμεναν για να κοιμηθεί ενώ η ίδια με τον Χάρι έφυγαν αμέσως για την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στην πόλη Nyanga.

Λίγη ώρα ωστόσο, αφότου έφυγαν από το παιδικό δωμάτιο η νταντά με τον Archie, η θερμάστρα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ δεν λειτούργησε η πυρανίχνευση

Ο Archie, σύμφωνα με τη Meghan Markle σώθηκε γιατί η νταντά του αποφάσισε να τον πάρει μαζί της όταν θέλησε να κατέβει για μερικά λεπτά στην κουζίνα, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έκανε. Στα λεπτά αυτά που η νταντά και ο Archie βρίσκονταν στην κουζίνα ήταν που ξέσπασε και η φωτιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!