Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό «The Cut» έκανε η Meghan Markle. Παράλληλα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Allison P. Davis, το πρώτο πράγμα που εξομολογήθηκε ήταν πως σύντομα θα επιστρέψει στο Instagram.

Παίρνοντας την απόφαση να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, έπρεπε να κλείσει το blog της και το επιτυχημένο account της στο Instagram. Πλέον ελεύθερη από όλα εκείνα που την εμπόδιζαν να βρει τη δική της φωνή, η δούκισσα του Sussex είναι ενθουσιασμένη που θα μπορεί μέσω social media να ξεκινήσει συζητήσεις με σκοπό την κοινωνική αλλαγή.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη βασιλική οικογένεια και στη σχέση της μαζί με αυτή, όπως και για την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Markle σχολίασε την επιστροφή του ζευγαριού στο σπίτι τους, Frogmore Cottage, το οποίο είχε μείνει ανέγγιχτο. «Πηγαίνεις πίσω και ανοίγεις συρτάρια. Και σκέφτεσαι, ω θεέ μου, αυτό είναι που έγραφα στο ημερολόγιό μου εκεί. Και εδώ είναι οι κάλτσες μου από εκείνη την εποχή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν ήταν ακόμα ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας προσπάθησε αρκετά για να τα καταφέρει.

«Όλη η δουλειά μου ήταν : πείτε μου πού να κάτσω. Πες μου τι να πω. Πες μου πώς να το πω. Πες μου τι να φορέσω και θα το κάνω», πρόσθεσε, σχετικά με την επιθυμία της να τα καταφέρει μέσα στο Παλάτι, όμως όπως κατέληξε το πρόβλημα ήταν στο ότι είχε συνηθίσει να κάνει πολλές ερωτήσεις ως Αμερικανίδα. Κάτι που η βασιλική οικογένεια δεν είχε συνηθίσει.

Πλέον, η ίδια και ο πρίγκιπας Harry χαίρονται την οικογενειακή ζωή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, όπου έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό στο Λονδίνο, δεδομένων των παπαράτσι που θα καραδοκούσαν για μία φωτογραφία τους.

«Συγγνώμη, έχω πρόβλημα με αυτό. Αυτό δεν με κάνει να έχω εμμονή με την ιδιωτικότητα. Αυτό με κάνει να είμαι ένας δυνατός και καλός γονέας, προστατεύοντας το παιδί μου», εξήγησε.

Σήμερα, το ζευγάρι ασχολείται με τη διαχείριση του brand τους, Archewell, μέσω του οποίου προβαίνουν σε φιλανθρωπικές ενέργειες, αλλά και στις συνεργασίες τους με μεγάλες εταιρείες για τη δημιουργία περιεχομένου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!