Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, μιλούν στην ανανεωμένη βιογραφία τους για τον απόηχο της συνέντευξής τους στην Oprah Winfrey και τη στάση που κράτησε η βασιλική οικογένεια απέναντί τους.

Σύμφωνα με τα νέα κεφάλαια, που θα κυκλοφορήσουν στις 31 Αυγούστου, στην 24η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Diana, η βασιλική οικογένεια ήταν ευχαριστημένη που η Meghan Markle δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ. Πιο συγκεκριμένα, το Παλάτι φοβόταν πως η παρουσία της στο θλιβερό αυτό γεγονός, θα δημιουργούσε θέαμα, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν φωτογραφίες της και να της πάρουν μία δήλωση, από τη στιγμή που η περιβόητη συνέντευξη είχε λάβει χώρα έναν μήνα νωρίτερα.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Sussex, που δε της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στο Λονδίνο, ευνόησε τη βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Harry να ταξιδέψει μόνος του. Εκείνη την περίοδο, ο δούκας του Sussex μιλούσε ελάχιστα με τον πατέρα του, ενώ με τον πρίγκιπα William είχε μια σταθερή επικοινωνία.

Παρ’όλ’αυτά, ο πρίγκιπας Harry ήθελε να βρεθεί στην κηδεία κοντά στην οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, καθώς ήθελε να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εκείνον, παρά τις μεταξύ τους διαφορές. Όσο, λοιπόν, κι αν οι σχέσεις τους εκείνη την περίοδο ήταν τεταμένες, έγινε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση των Sussexes με το Παλάτι, μία διαδικασία που έχει ακόμα πολύ δρόμο, δεδομένου του νέου βιβλίου του πρίγκιπα Harry που πρόκειται να δημοσιευθεί πολύ σύντομα, παρουσιάζοντας την ιστορία από τη δική του, προσωπική σκοπιά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!