Η Meghan Markle με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας μίλησε σε ένα podcast για μια από τις περιόδους της ζωής της που ένιωσε πιο ευάλωτη από ποτέ.

«Το 2019 μού είπαν ότι με τρόλαραν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, άντρα ή γυναίκα. Οκτώ μήνες εκείνης της περιόδου, δεν ήμουν καν στη δημοσιότητα. Περίμενα μωρό ή είχα γεννήσει. Αλλά από ό,τι κατασκεύαζαν και επινοούσαν, ήταν σχεδόν αδύνατον να συνεχίσω τη ζωή μου. Είναι τόσο γιγάντιο, που ούτε καν μπορείς να το διανοηθείς.

Δεν έχει σημασία αν είσαι 15 ή 25 ετών: Όταν οι άλλοι λένε για εσένα πράγματα που δεν αληθεύουν, καταστρέφεται η νοητική και συναισθηματική υγεία σου», είπε αρχικά η Δούκισσα του Sussex.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω λοιπόν ότι παρόλο που οι εμπειρίες που ζει ο καθένας μας είναι μοναδικές, ακόμα και οι εμπειρίες που ζει ο ίδιος άνθρωπος από μέρα σε μέρα διαφέρουν, είναι ταυτόχρονα ανθρώπινες και παγκόσμιες. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνονται τα συναισθήματά σου. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να νιώθεις απομονωμένος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!