Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να απέδωσαν τη φυγή τους από το παλάτι στην έντονη πίεση από τα βρετανικά μέσα, ωστόσο ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον πραγματικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με το νέο ντοκιμαντέρ του ITV , «Harry and William: What Went Wrong?», η αιτία βρίσκεται στην έλλειψη ισότητας που υπήρχε στην μεταχείριση του ζευγαριού από το Παλάτι συγκριτικά με τους Cambridges.

Όπως εξηγεί η Camilla Tominey, πρώην ανταποκρίτρια σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο Harry και η Meghan Markle επιθυμούσαν να αποκτήσουν τον δικό τους «οίκο» όπως έχουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, κάτι που δεν έλαβε το πράσινο φως από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Σε εκείνο το σημείο, ο Harry και η Meghan θέλουν το δικό τους γραφείο όπως εκείνο των Cambridges. Ήθελαν να τρέχουν το δικό τους γραφείο από το κάστρο του Windsor, από το Frongmore Cottage, όπου έμεναν εκείνη την περίοδο. Και τότε ήταν που η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος επενέβησαν και είπαν όχι, ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι τις δικές τους υποθέσεις», δήλωσε η Tominey υπογραμμίζοντας πως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, από τη στιγμή που οι Sussexes δεν λάμβαναν την ίδια μεταχείριση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

 Η είδηση αυτή βγήκε στο φως ύστερα από τις κατηγορίες για άσχημη συμπεριφορά της Meghan Markle προς το προσωπικό του Παλατιού και μετά την περίφημη αναφορά του πριγκίπα William προς το πρόσωπό της ως «αναθεματισμένη γυναίκα».

Από τότε επήλθε η ρήξη στη σχέση των δύο αδερφών, οι οποίοι έχουν συναντηθεί δημόσια μαζί μόνο δύο φορές, την πρώτη στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα πνεύματα οξύνθηκαν και τη δεύτερη στην εκδήλωση προς τιμήν των γενεθλίων της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!