Μπορεί μέχρις στιγμής όλοι να πίστευαν ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα πραγματοποιούσαν τη βάφτιση της 4 μηνών Lilibet – Diana, θα γίνει στην Αγγλία όπως έγινε και με το πρώτο παιδί του ζευγαριού, τον Archie, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Mirror» το ζευγάρι δεν θα βαφτίσει την κόρη του στην Αγγλία αλλά θα κάνει την τελετή στην Καλιφόρνια.

Μπορεί οι περισσότεροι να σκέφτονται ότι δεν έχει σημασία το πού θα γίνει η βάφτιση, όμως η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές βαφτίσεις. Εάν η Lilibet βαφτιστεί στην Αγγλία τότε θα γίνει αυτόματα μέλος της Εκκλησίας της Αγγλίας, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εάν η βάφτιση γίνει στην California, ακόμα και εάν γίνει στην Επισκοπική Εκκλησία της Αμερικής.

Εντούτοις, η σειρά διαδοχής του θρόνου δεν αλλάζει- σύμφωνα με το πρωτόκολλο- είτε αν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει βαφτιστεί είτε όχι.

Το 2018, η Meghan Markle είχε βαφτιστεί στο Chapel Royal του St.James Palace προκειμένου να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry. Στα πλαίσια της τελετής ο αρχιεπίσκοπος είχε ρίξει στο κεφάλι της Meghan ιερό νερό από τον Ιορδάνη ποταμό από την ιδιωτική πηγή της βασιλικής οικογένειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!