Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν σταματά να κάνει σχέδια για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex που περιμένουν την κόρη τους το καλοκαίρι, είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να φροντίσουν ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μωράκι τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, η Meghan σκέφτεται να γεννήσει στο σπίτι ενώ και οι δύο γονείς έχουν κανονίσει ώστε να πάρουν άδεια μετά τον ερχομό του μωρού.

Όταν είχε γεννηθεί ο Archie, ο πρίγκιπας Harry είχε πάρει μόλις λίγες μέρες άδεια αφού είχε ήδη υποχρεώσεις με το Παλάτι για ένα προγραμματισμένο ταξίδι στην Ολλανδία, ενώ και η Meghan είχε ασχοληθεί με τη σειρά ρούχων Smart Works και το guest editing στη Vogue.

Τώρα το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θέλει να περάσει αρκετό χρόνο με την κόρη του.

«Θα είναι καλοκαίρι και θέλουν να διασφαλίσουν ότι και οι δυο θα έχουν άδεια ώστε να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί με το μωρό», αναφέρει ένας φίλος του ζευγαριού.

H Meghan που αναμένει με ανυπομονησία την κόρη της, έχει μάλιστα ήδη ένα δώρο για εκείνη. Όπως είχε αναφέρει σε μια παλιά της συνέντευξη, είχε αγοράσει ένα Cartier ρολόι για να γιορτάσει τον ρόλο της στο Suits και με σκοπό να το κρατήσει ως κειμήλιο. Σε αυτό χάραξε «Από την M.M. στην M.M» και όπως είχε εξηγήσει «σκοπεύω να το δώσω στην κόρη μου μια μέρα. Αυτό είναι που κάνει τα κομμάτια που έχουμε ιδιαίτερα, η σύνδεση που έχουμε με αυτά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!