Αν ακολουθείς πιστά τη Meghan Markle, θα έχεις διαπιστώσει και εσύ πως στις τελευταίες τις δημόσιες εμφανίσεις φοράει ένα δαχτυλίδι στο μικρό δαχτυλάκι του δεξιού χεριού της, του brand, Shiffon κι έχει μια ξεχωριστή σημασία για την Markle.

Ο λόγος για το διαμαντένιο δαχτυλίδι «1972 Tennis Pinky Ring» που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 50η επέτειο του «Title IX» που είχε δώσει στις γυναίκες το δικαίωμα να αγωνίζονται σε σπορ στα σχολεία και στα κολλέγια.

Το κόσμημα έχει μια σειρά από μικρά διαμάντια αλλά και ένα μεγαλύτερο που συμβολίζει μία γυναίκα που στηρίζει μια άλλη μέσα από μια υπόσχεση που της δίνει.

Η Meghan Markle, επέλεξε το εν λόγω brand καθώς η εταιρεία δωρίζει τα μισά έσοδά της για να χρηματοδοτήσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα από τον μη-κερδοσκοπικό της οργανισμό, «The Startup Girl Foundation».

Το σχέδιο του δαχτυλιδιού της Meghan είναι επηρεασμένο από το βραχιόλι του τένις που περιέχει διαμάντια περιμετρικά ενώ το 19.72% των πωλήσεών του δίνονται σε ταμείο για τις γυναίκες αθλήτριες που στηρίζει όχι μόνο ζητήματα αθλητισμού αλλά και ευημερίας και ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την ιδρύτρια του brand, Shilpa Yarlagadda, η μισθολογική ισότητα «είναι ακόμα ένα τεράστιο ζήτημα στον αθλητισμό» ενώ όπως τονίζει η Meghan Markle την εμπνέει πάντα: «Ό,τι κάνει έχει σκέψη και νόημα γιατί έχει επίδραση. Ξέρω πως όταν φοράει ένα κόσμημα υπάρχει κάποια πρόθεση από πίσω. Και οι δύο ενδιαφερόμαστε πολύ για την ενδυνάμωση των γυναικών και είναι επίσης μια γυναίκα θεμελιώτρια με ό,τι έχει χτίσει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!