Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρουσό ξανά μαζί στο «Φονικό Όπλο»

Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρουσό ξανά μαζί στο «Φονικό Όπλο»

Οι Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρούσο επανασυνδέθηκαν για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της αστυνομικής περιπέτειας «Lethal Weapon» (Φονικό Όπλο), για πρώτη φορά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Φονικού Όπλου 4», το 1998.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, οι στενές συναδελφικές σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών δεν έχουν αλλάξει καθόλου, σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον.

«Νομίζω ότι ήταν μια εποχή στη ζωή μας, στην οποία κάτι απλά έκανε κλικ» ανέφερε o Μελ Γκίμπσον στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» στην οποία εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη μεγάλη εμπορική επιτυχία.

«Νομίζω ότι υπήρχε πολλή αγάπη μεταξύ μας. Όταν τους βλέπω τώρα, έχω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Είναι σαν να βλέπω μια φίλη από τα εφηβικά χρόνια ή κάτι τέτοιο».

Ο Γκλόβερ, ο οποίος υποδύθηκε τον ήρεμο βετεράνο της αστυνομίας, Ρότζερ Μούρταγκ, συμφώνησε με τον συμπρωταγωνιστή του προσθέτοντας ότι η σχέση τους, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, απλώς γινόταν ολοένα και πιο βαθιά, καθώς συνεχιζόταν η δράση στις ταινίες της σειράς.

«Νομίζω ότι μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για τις ταινίες, αλλά πιστεύω ότι η σχέση μας καλυτέρευε όλο αυτό το χρονικό διάστημα» λέει.

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι λίγο τρελοί» ανέφερε ο 61χρνος Γκίμπσον για τον αλλόκοτο, αδίστακτο χαρακτήρα, Μάρτιν Ριγκς που υποδύθηκε στη σειρά ταινιών.

Ένα αστείο που δεν έχει ατονήσει από τότε που προβλήθηκε η πρώτη ταινία «Φονικό Όπλο» πριν από 30 χρόνια, είναι το κλασικό «Είμαι πολύ γέρος για αυτά τα ***». Ο 70χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θαυμαστές του τον πλησιάζουν και του ζητούν να πει την πιο γνωστή ατάκα της ταινίας. «Δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς κάποιος να μου ζητήσει: “Μόνο πες μου τη φράση”».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Scroll To Top