Μελίνα Μακρή για την εγκυμοσύνη της : «Επειδή έχω θυρεοειδή, hashimoto, δίνω αγώνα με τα κιλά»

Μελίνα Μακρή για την εγκυμοσύνη της : «Επειδή έχω θυρεοειδή, hashimoto, δίνω αγώνα με τα κιλά»

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το συγκρότημα Vegas, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φράνκι Λούβαρη.

Η Μελίνα Μακρή μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.

«Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυρεοειδή, hashimoto, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μάκρη.

Ωστόσο η τραγουδίστρια μίλησε και για την κρίση που πέρασε ο γάμος της έναν χρόνο πριν.

«Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια. Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης», εξομολογήθηκε.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top