Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και συγκίνηση, γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους, οι ΜΕΛΙSSES και η Panik Records.

Στην πολλαπλή απονομή, το no1 συγκρότημα της χώρας και ο πολυτάλαντος frontman Χρήστος Μάστορας, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο YouTube views.

Οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams.

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου οι ΜΕΛΙSSESS εμφανίζονται αυτή τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

O Χρήστος Μάστορας συγκινημένος είπε:

«Αγαπητοί συνοδοιπόροι αυτού του ταξιδιού Αγαπημένοι σύντροφοι, συγγενείς, συνεργάτες. Επέλεξα αυτά τα 4 συν για να ξεκινήσω όσο πιο θετικά γίνεται ! αυτή τη ομιλία, έτσι συνηθίζεται άλλωστε σε αυτές τις συγκεντρώσεις… Αυτό που δεν συνηθίζεται όμως είναι η αγάπη σας που ήταν αναπάντεχη κι έχει γίνει απαραίτητη και απέραντη κι αξεπέραστη απ’ οποιοδήποτε άλλη. Μια αγάπη που μπορεί να σε απογειώσει αν δεν την απογοητεύσεις, μια αγάπη που η απώλεια της μπορεί να σε αποτελειώσει.

Όπως καταλαβαίνετε ο καλλιτέχνης μπαίνει στην καρδιά του καθενός κι εκεί μένει κλεισμένος και καταδικασμένος να την υπηρετεί.. με τι κόστος όμως;

Εμείς σας τραβήξαμε στο ταξίδι αυτό αλλά το τιμόνι το στρίβετε τελικά εσείς. Είμαστε δημιούργημα και παιδί δικό σας. Όμως το παιδί αυτό μεγαλώνει και σπάει τα δεσμά. Και κάποιες φορές δοκιμάζει και διαγράφει τη δίκη του διαδρομή κι εκεί ρισκάρει να μείνει μόνο του να μείνει παιδί ή να μεγαλώσει. Με τη δίκη μας τόλμη να σπάμε τα δεσμά του εύκολου και του συνηθισμένου και του άνετου και τη δίκη σας αφοσίωση να ακολουθείτε αλλά και να οδηγείτε φτάσαμε εδώ.. όχι στα ασημένια αλλά στα πλατινένια και χρυσά ταξίδια που κάνουμε παρέα».

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, το team της Panik Records, άνθρωποι από τον χώρο του ραδιοφώνου και των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και θαυμαστές του συγκροτήματος.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πάντες για τη στήριξη και την παρουσία τους, οι ΜΕΛΙSSES έκλεισαν τη βραδιά με ένα live – έκπληξη, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.