Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από μεγάλους ηθοποιούς, μεταξύ αυτών και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Στο Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, όταν τσακωνόμασταν, εγώ ήμουν και χειροδύναμη και είχα βάλει την Αλίκη κάτω, μέσα στη σκόνη ίσα που φαινόμασταν. Και ακούω μια φωνούλα “Ρε Μέλπω, άσε με κι εμένα να πάω από πάνω, πρωταγωνίστρια δεν είμαι”;

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαμε μια επαγγελματική φιλία, γιατί εγώ πηγαινοερχόμουν στην Αγγλία κι έφερνα θεατρικά έργα, της τα πήγαινα για να διαλέξει ποιο θα παίξει. Έζησα όλο τον χωρισμό της με τον Δημήτρη που την χαντάκωσε ελαφρώς, την τραυμάτισε. Παρότι αγαπιόντουσαν πραγματικά, δεν ταιριάζανε καθόλου», είπε αρχικά η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Όσον αφορά στο θάνατό της είπε: «Όταν έμαθα ότι η Αλίκη ήταν άρρωστη πήγα και την βρήκα και ήταν λιγάκι φοβισμένη. Δεν είχε αποφασιστεί ακόμα από τι. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος που είχε. 

Το άφηνε να έρθει μόνο του μέχρι που η ασθένεια αυτή η τραγική την κουκούλωσε. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο αστέρι που ακόμα και τώρα θα μπορούσε να δίνει χαρά σε όλους τους Έλληνες. Τελευταία φορά που την είδα ήταν στο νοσοκομείο. Σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της. Έχω περάσει κι εγώ τρεις καρκίνους, τα γλίτωσα όμως. Αυτή το περιφρόνησε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!