Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη Δευτέρα 7/11 την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή και στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να χωρίσει για να είναι μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Εγώ ένα έχω να πω. Πραγματικά ο έρωτας πραγματικά δίνει φτερά, αρκεί να είναι και έτσι λίγο σωστά τα πράγματα. Δηλαδή καμιά φορά σκέφτομαι ότι ερωτευόμαστε στα 16-17. Πώς ερωτευόμαστε; Αναλόγως σε ποια φάση ζωής είμαστε, τι εμπειρίες έχουμε και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα.

Το λέω κάθε φορά και γι’ αυτό, ενώ κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι ότι αυτό που θέλει να περάσει (εγώ τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια) είναι ότι ρε παιδί μου, καμιά φορά αυτό που φοβάσαι είναι αυτό που θα σε κάνει να πετάξεις ψηλά.

Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε, ίσως λέω εγώ, τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε. Γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο, που ούτε που το φανταζόμαστε.

Υπάρχουν και γυναίκες εκεί έξω, ίσως και άνδρες, που μπορεί να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν το βάλεις κάτω και το παλέψεις, όλα γίνονται. Αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία, γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα! Πολλά φιλιά» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!