Μαίρη Μπάρκουλη για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο: «Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto…»

Μαίρη Μπάρκουλη για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο: «Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto…»


 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Μαίρη Μπάρκουλη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο... Μεγάλη καταιγίδα ήρθε... Στείλτε αγάπη γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη χωρίς να δίνει περεταίρω πληροφορίες.

O δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», Γιάννη Πουλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη Μπάρκουλη και την ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις ημέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προεμφράγματος. Ανακαλύψαμε ότι έχω hashimoto που είναι αυτοάνοσο και συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα.

Μου είπαν σταμάτα μην περπατάς καθόλου γιατί είναι μία αρτηρία έτοιμη να σπάσει και να πάθεις έμφραγμα. Όλα αυτά γίνονται από το στρες και την στεναχώρια. Ο Νίκος είναι χάλια κλαίει του έχω απαγορεύσει να έρχεται να με βλέπει. Δεν θέλω να έρθει γιατί έβλεπε συνέχεια τον πατέρα του στα νοσοκομεία» εξομολογήθηκε η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top