Μαίρη Συνατσάκη για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»

Μαίρη Συνατσάκη για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»


Η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, θέλοντας να βοηθήσει όσες γυναίκες βιώνουν κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στα οποία έγραφε:

«Είμαστε με τα θύματα. Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες. Και οφείλουμε να το κάνουμε σωστά και όλοι μαζί. Πρέπει οι καταγγελίες να γίνονται σε επίσημους φορείς. Αυτό είναι το πρώτο βασικό απαραίτητο βήμα που μας κατοχυρώνει απέναντι σε οποιονδήποτε θύτη. Μιλήσαμε με την Σοφία Μπεκατώρου και μας παρέπεμψε στο menowmetoo.gr. Όταν αποστείλετε σε αυτήν την πλατφόρμα την καταγγελία σας και ζητήσετε βοήθεια, το ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας, έρχεται σε επαφή μαζί σας για να σας κατευθύνει και να σας βοηθήσει.

Είναι απαραίτητο να υπάρχουν οι καταγγελίες σε επίσημους φορείς για να μπορούμε όλοι να σας τηρίξουμε, να μιλήσουμε δημόσια, να μην αφήσουμε κανέναν να την γλιτώσει να μην γυρίσουμε το βλέμμα.  Ξέρουμε ότι κάθε θύμα χρειάζεται τον δικό του χρόνο για να μιλήσει και να καταθέσει και εμείς θα περιμένουμε και θα είμαστε εδώ. Καμία ανοχή. ΦΤΑΝΕΙ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top