Η Μαίρη Συνατσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει από στιγμή σε στιγμή να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Η γνωστή παρουσιάστρια-youtuber, την Παρασκευή 18/11 μπήκε στον ένατο μήνα και την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μέλλουσα μανούλα καθ’ όλη τη διάρκειάς της εγκυμοσύνης της μοιραζόταν πολλά πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πολύ συχνά απαντούσε σε προσωπικά σχόλια και μηνύματα που δεχόταν για αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

Κάτι το οποίο έκανε και το πρωί της Παρασκευής 18/11 όπου αποκάλυψε πως μπήκε στο μήνα της με αφορμή τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε μετά από μια ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε μια φωτογραφία με μια παπάγια και τη συνόδευσε με ένα sticker που έγραφε «baby loading». 

«Ήμουνα ψυχολόγο και με το που τελείωσα σε μια γρήγορη ματιά μου έριξα στα μηνύματά μου συνειδητοποίησα ότι αυτή η παπάγια σας αναστάτωσε σαν ότι πάω τώρα να γεννήσω ή τώρα γεννάω, όχι! Η παπάγια σημαίνει ότι μπήκα μόλις στο μήνα μου! Τώρα δε γεννάω. Σε τέσσερις εβδομάδες; Τέσσερις εβδομάδες; Μπορεί! Τώρα όχι!», ήταν η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!