Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και στο debater.gr για την πορεία της υγείας της και τους λόγους που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, που βρίσκεται στο νοσοκομείο ανέφερε: «Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω».

Όσον αφορά όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με το γεγονός πως τα γυρίσματα για τη σειρά «Έτερος Εγώ» ευθύνονται για την κατάσταση της, η Μαίρη Χρονοπούλου ξεκαθάρισε: «Πως κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα».

Σε ερώτηση του αν  φοβάται τον θάνατο, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».

Ακούστε παραπάνω το ηχητικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!