Μεσσαροπούλου για Καπουτζίδη: «Με πήρε τηλέφωνο και φώναζε και ούρλιαζε. Μετά συνέχισε…»

Μεσσαροπούλου για Καπουτζίδη: «Με πήρε τηλέφωνο και φώναζε και ούρλιαζε. Μετά συνέχισε…»

Στην ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη απάντησε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αποκάλυψε μάλιστα πως ο παρουσιαστής και ηθοποιός, την πήρε τηλέφωνο και στη συνέχεια της έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα.

«Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη.

Και βλέπω πως μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο και να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά, θεωρώντας πως είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι με πολύ ωραίο τρόπο, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα απειλητικά και υβριστικά. Με απείλησε πως θα ακολουθήσει νομική οδό. Εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και ούτε πρόκειται να πω», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Scroll To Top