Μία θεωρία για το τέλος του Game of Thrones-Ποιος θα κάτσει τελικά στον σιδηρούν θρόνο;

Μία θεωρία για το τέλος του Game of Thrones-Ποιος θα κάτσει τελικά στον σιδηρούν θρόνο;
ι καμπάνες χτύπησαν στο προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones αλλά η Ντενέρις αποφάσισε να κάψει το Κινγκς Λάντινγκ, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο.

Στο προτελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones» οι εκατομμύρια fans της σειράς έμειναν άφωνοι με την Ντενέρις ή αλλιώς τη «μητέρα των δράκων», η οποία αποφάσισε να κάψει ολοσχερώς το Κινγκς Λάντινγκ, κάτι που είχαν προβλέψει οι Simpsons πριν από δύο χρόνια.

Μέχρι και το προηγούμενο επεισόδιο, η Καλίσι ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού, το οποίο την υπερασπίζονταν και την ήθελε να κάθεται στον σιδηρούν θρόνο.


Την ώρα που η απογοήτευση των τηλεθεατών είναι ολοφάνερη και οι περισσότεροι θέλουν να τη δουν τώρα νεκρή από το σπαθί του Τζον Σνόου ή της Αρια Σταρκ, το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το teaser και φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.


Φυσικά, στις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάποια λεπτομέρεια για το τι θα ακολουθήσει, ωστόσο ο story board artist του Game of Thrones, που ξέρει εδώ και δύο χρόνια το τέλος, το χαρακτηρίζει απλά ενδιαφέρον!

Όπως θα δείτε και στο teaser του τελευταίου επεισοδίου παρακάτω, η Ντενέρις στέκεται και κοιτά τον στρατό της, ενώ το Κινγκς Λάντινγκ καίγεται, ενώ από την άλλη ο Τίριον δείχνει απεγνωσμένος κοιτώντας την καταστροφή της πόλης του.


Μία θεωρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θέλει τον Τίριον να θανατώνεται για προδοσία και η Ντενέρις να χάνει τη ζωή της από το χέρι του Τζον Σνόου, ενώ στον πολυπόθητο θρόνο κάθεται ο Μπραν.

Εν αναμονή μέχρι την Κυριακή!

Δείτε το teaser...


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top