Ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του κοινού, σε σύγκριση με τη δεκαετία του ’90, αλλά και μια πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί.

Αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε: «Αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ’90 κι αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα. Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο, ενώ σήμερα δεν χρειάζεται καν. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή. Τότε ποδοπατιόνταν κάτω για ένα αυτόγραφο».

Όσον αφορά την πρόταση που δέχτηκε από νυχτερινό μαγαζί αποκάλυψε: «Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και την αρνήθηκα. Ήταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή, τα χρήματα τότε κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Δεν θα δεχόμουν ποτέ μια τέτοια πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί και η βαλίτσα με τα λεφτά έφτασε μέχρι το σπίτι μου. Κάτι το οποίο θεώρησα ότι με προσβάλλει ακόμα περισσότερο».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρακιντζής συμπλήρωσε: «Δηλαδή όταν λες “όχι, ευχαριστώ, δεν μου κάνει” και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα, νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό».