Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξυ άλλων για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της.

«Ερωτεύτηκα τον Γιάννη Φέρτη στον “Συμβολαιογράφο”. Ο Γιάννης είχε αυτή την υπέροχη φωνή, τον έβλεπα και τρελαινόμουν. Έλιωνα. Στη διάρκεια του σήριαλ νομίζω με ερωτεύτηκε και εκείνος και μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Όσο ταλέντο και να έχουμε πάντα υπάρχει κάποιος που μας δίνει μια “κλωτσιά”.

Ο Γιάννης Φέρτης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν εκείνος το πρώτο όνομα. Κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί, μου είχε τόση εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Με έκανε να έχω πρωτοβουλία. Δεν ερωτεύεσαι ανθρώπους που μοιάζεις στον χαρακτήρα, πάντα θα τον εκτιμώ. Εξαρχής ήμασταν πολύ διαφορετικοί, για αυτό και η έλξη. Σύντομα έγινα εγώ η πιο γνωστή από τους δυο μας και αυτό έφερε μια κρίση»,  εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Όσον αφορά τον Αντώνη Τρίτση είπε: «Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμασταν πολύ όμοιοι μεταξύ μας. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του».

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!