Μήνυση στην Sarah Jessica Parker από πρώην συνεργάτιδά της για οικονομικές διαφορές

Μήνυση στην Sarah Jessica Parker από πρώην συνεργάτιδά της για οικονομικές διαφορές


Η Heather Holt είναι η πρώην διευθύντρια των καταστημάτων με παπούτσια της Sarah Jessica Parker.

Η ίδια πριν από λίγες μήνυσε τη διάσημη ηθοποιό επειδή φέρεται να μην κατέβαλλε τις υπερωρίες της.

Η πρώην υπάλληλός της ισχυρίζεται σε έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που κατέθεσε την Τρίτη, ότι η Parker και ο συνεργάτης της, George Malkemus δεν πλήρωσαν τις υπερωρίες της από τις 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και την 1η Μαρτίου 2020.

«Η ενάγουσα δεν αποζημιώθηκε επαρκώς με το ποσοστό των υπερωριών για όλες τις ώρες που εργάστηκε εκτός του σαρανταώρου για κάθε εβδομάδα εργασίας», ισχυρίζεται η αγωγή. Ωστόσο, η αγωγή δεν αναφέρει το ακριβές ποσό που διεκδικεί η Holt.

Tα καταστήματα της Parker στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνουν μια νέα μπουτίκ στη West 52nd Street και άλλη μια στο 93 South Street. Η δημοφιλής σειρά παπουτσιών της διαθέτει επίσης καταστήματα στο Λας Βέγκας, το Μέριλαντ, το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και τον Καναδά.

Η Holt ζητά πίσω τους μισθούς συν τους τόκους, σύμφωνα με την αγωγή. «Όλοι οι Nεουρκέζοι αξίζουν να πληρώνονται για το χρόνο που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου για την αποπληρωμή των μισθών των εργαζομένων είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που φέρεται ότι παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτήσει, ακόμη και διασημότητες όπως η κα Parker », σχολίασε ο δικηγόρος της Holt, Lawrence Spasojevich.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top