Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 33χρονου Σεΐχη Ρασίντ - Ήταν μπλεγμένος με ουσίες;

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 33χρονου Σεΐχη Ρασίντ - Ήταν μπλεγμένος με ουσίες;

Σε πένθος βυθίστηκε το Ντουμπάι από τον αιφνίδιο θάνατο του μεγαλύτερου γιου του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Ο κούκλος εργένης που θεωρούνταν ο πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος στον κόσμο, «έφυγε» στα 33 του αφήνοντας πολλά ερωτηματικά γύρω από τον θάνατό του.

Παρά το γεγονός πως το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρει την καρδιακή προσβολή ως αιτία θανάτου του Σεΐχη Ρασίντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail κύκλοι από τα Αραβικά Εμιράτα κάνουν λόγο για παρενέργειες από ναρκωτικά, αναβολικά και πολλές εισαγωγές σε κέντρα απεξάρτησης.

Η κοκαΐνη και το χασίς είναι συνηθισμένα μεταξύ των πλουσίων πριγκίπων των Εμιράτων, με τον Ρασίντ να είναι ένας από αυτούς, αναφέρουν πηγές από τα Εμιράτα που επικαλείται η Daily Mail.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με αναφορές, σε underground πριγκιπικά πάρτι τα sex πάρτι και τα ναρκωτικά ήταν αναπόσπαστο στοιχείο.Λίγα λόγια για τον Σεΐχη Ρασίντ

Με περιουσία που αγγίζει τα 2 δις δολάρια ο Σεΐχης Ρασίντ ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ και της Σεΐκα Χιντ μπιντ.

Ήταν λάτρης των αλόγων όπως και ο πατέρας του διαθέτοντας κάποια από τα καλύτερα άλογα του κόσμου. Ο Σεΐχης Ρασίντ αποθεώθηκε και έγινε εθνικός ήρωας όταν το 2006 έφερε δύο μετάλλια από τους Ασιατικούς Αγώνες.

Ένα χρόνο μετά, ο πατέρας του τον έβγαλε από την διαδοχή του θρόνου, δίνοντας την θέση του στον 31χρονο τρίτο αδελφό του Σεΐχη Μακτούμ, κάτι το οποίο ο Σεΐχης Ρασίντ δεν ξεπέρασε ποτέ.

Σύμφωνα με τα Wikileaks και τηλεγράφημα της CIA που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Ρασίντ δολοφόνησε έναν από τους βοηθούς του, με την κατηγορία να μην επιβεβαιώνεται, όμως αυτό έφερε τη ρήξη με τον πατέρα του που ναι μεν τον στήριξε στη δολοφονία αποσιωπώντας το γεγονός, αλλά δεν τον έκανε και διάδοχο στο θρόνο του. Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη μετά από έκρηξη οργής του Σεΐχη, από την χρήση αναβολικών που έκανε συστηματικά.

Scroll To Top