Ο Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.  Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο του (υπέγραψαν πέρσι σύμφωνο συμβίωσης) με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, ο οποίος πήρε μεγάλη έκταση και απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης. 

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Οικονόμου δήλωσε: «Δεν κάναμε event, σε μια συμβολαιογράφο πήγαμε δύο άτομα με τον δικηγόρο. Δεν το περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση. Μοιράστηκα τη χαρά μου στο Instagram και έγινε μεγάλος χαμός. Χάρηκα!

Γιατί ο οποιοσδήποτε να λέει ότι παντρεύτηκε και να το μοιράζεται με τους φίλους του και το κοινό και να μην το κάνω εγώ; Μου βγαίνει ένα παράπονο. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή (το σύμφωνο συμβίωσης), αυτό κάναμε. 

Μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως κάνει κακό στη δουλειά μου το γεγονός ότι έχω δώσει δημόσια διάσταση στην προσωπική μου ζωή. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Η αλήθεια είναι ότι πλέον προσπαθώ να είμαι φειδωλός. Αν βοήθησα να γίνει λίγο πιο ορατό αυτό το θέμα, που χρειάζεται να γίνει, το έκανα. Δεν έχει νόημα να συζητάω τα ίδια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!