Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Αποχωρεί οριστικά από τον Alpha

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Αποχωρεί οριστικά από τον Alpha

 

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, το απόγευμα της Τετάρτης, προχώρησε σε μια απρόσμενη ανακοίνωση σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας του με τον ALPHA ύστερα από πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση που είχε όλα αυτά τα χρόνια η τηλεοπτική του προσπάθεια.

Το μήνυμα που έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο Instagram:

«Ο «οδηγός καλής ζωής»,τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε. Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω. Εις το επανιδείν…»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top